Meer informatie over het coronavirus SWKGroep
24 januari 2020

Zoë (14) voor één dag de baas van de SWKGroep

SWKG_Zoe

Hoe zou het zijn om écht de baas te zijn? Dat heeft Zoë van 14 jaar op donderdag 23 januari uitgezocht. Zij nam voor één dag het stokje over van directeur Edgar Kannekens en was die dag verantwoordelijk voor de SWKGroep. “Het was spannend maar super gaaf!”, aldus Zoë.

Na een ontbijt, rondleiding en brainstorm, presenteerde Zoë vol trots haar ideeën over hoe de organisatie duurzamer kan worden: “We moeten veel minder plastic gebruiken op het kantoor”, was haar statement. “Om te beginnen in het bedrijfsrestaurant; tomatensoep, in plaats van plasticsoep tijdens de lunch.”

De Baas van Morgen

“Het project Baas van Morgen van JINC sluit naadloos aan op de waarden van de SWKGroep: stimuleren tot groei en investeren in de eigen kracht van jong en oud”, zegt Edgar Kannekens, directeur. ”Wij zetten ons in voor de ontwikkeling van jonge en oud. We hebben jongerenparticipatie dus hoog in het vaandel staan. “Kinderen leren door te doen. Meedenken, onderhandelen, met elkaar overleggen en meebeslissen zijn vaardigheden die nodig zijn voor je toekomst en bijdragen aan je talentontwikkeling. Aspecten die de groei van ieder kind bevorderen en goed zijn voor het zelfvertrouwen en de eigenwaarde!” En de SWKGroep leerde zelf ook wat van Zoë. “Een frisse kijk van deze jonge talenten geeft ons nieuwe inzichten in de branche.”  

Deel:
×
MENU