Werken bij de SWKGroep

Voldoening, kennis, ervaring, netwerk en plezier. Dat vind je bij de SWKGroep. Of je nu werkt bij een van onze kinderopvangorganisaties, in de zorg, bij buurtwerk, in het onderwijs of bij SWKGroep Services. Bij de SWKGroep sta je met twee benen in de maatschappij. We geloven in het verbinden van allerlei groepen in de samenleving.

Je krijgt de ruimte om met jouw kennis, ervaring en energie mensen verder te ontwikkelen

Door gebruik te maken van de vele mogelijkheden die SWKGroep biedt, kom je verder. De SWKGroep laat zien dat je door het verbinden van mensen ook de wereld mooier kleurt. En jij? Jij ziet dat je eigen inbreng toegevoegde waarde biedt voor degenen die dit goed kunnen gebruiken. Je doet dit samen met bevlogen en vooruitstrevende collega’s. En blijft daarbij verrassen. Wij beloven een kleurrijke loopbaan met opleiding en duurzame inzetbaarheid waarbij je jouw ambitie kan verwezenlijken.

Ben je benieuwd hoe wij deze belofte in de dagelijkse praktijk waar maken? Lees dan de verhalen van onze medewerkers waarin zij vertellen over hun professionele én persoonlijke ontwikkeling. Want: bij de SWKGroep kleurt iedereen zijn eigen toekomst!

Kom werken bij de SWKGroep! Lees onze verhalen Waar staan we voor?