2 juli 2019

Welkom in de Wondere Wereld!

De Wondere Wereld

Ga je mee op wereldreis? Vandaag is de start van ons nieuwe themajaar. Kinderen ontwikkelen spelenderwijs. Daarom legt de SWKGroep, vanuit de pedagogische visie, jaarlijks de focus op een thema. Dit jaar is dat de ‘Wondere Wereld’. Kinderen verwonderen zich over alles om zich heen. Van al het moois dat de aarde te bieden heeft, tot de vele verschillende wereldculturen en tradities. Samen vele sporten spelen en ontdekken hoe je slim online bent. Beleven, verrassen en je verwonderen staan centraal in het nieuwe themajaar van de SWKGroep. Via de subthema’s onze aarde, ons thuis, onze sport en ons wereldwijde web worden de kinderen meegenomen op wereldreis naar de Wondere Wereld. Zo doen zij nieuwe ervaringen op en ontdekken en ontwikkelen zij hun talenten.

Iedereen is welkom

De SWKGroep wil ontwikkeling van alle kinderen stimuleren. Daarom zijn alle kinderen welkom in de Wondere Wereld. Er is een gratis te downloaden Wondere Wereld ideeënboek ontwikkeld. Een boek vol activiteiten, pedagogische kennis en leuke tips. Op de website leukekinderactiviteiten.nl zijn gratis uitdagende en wonderlijke kinderactiviteiten te vinden die passen bij dit thema en die de ontwikkeling van kinderen stimuleren. De SWKGroep had eerder al thema’s als natuur, sport & bewegen, kunst & expressie, techniek en water. Het afgelopen jaar stond alles in het thema van Body & Brains.

Over de SWKGroep

De SWKGroep omvat kinderopvang, buurtwerk, zorg en onderwijs. De organisaties die onderdeel zijn van de SWKGroep zorgen dagelijks dat kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen de juiste handvatten en ervaringen aangereikt krijgen om zich te ontwikkelen tot zelfbewuste en veerkrachtige mensen. Zo ontdekken zij wat hun kracht is en leren zij hoe ze deze kunnen inzetten. Hiermee helpen wij jong en oud om te kunnen functioneren in de wereld van de toekomst.

 

Deel:
×
MENU