Volvo Ocean Race/Team Brunel

Volvo Ocean Race & SWKGroep

Het is het Jaar van Water voor de SWKGroep. Twaalf maanden lang draait alles om water. Naast het water-ideeënboek, waterdagen en spetterende wateractiviteiten zijn we nauw betrokken bij de Volvo Ocean Race. De Volvo Ocean Race is de langste en zwaarste zeilwedstrijd van de wereld. En wij nemen de kinderen van onze kinderopvang-, buurtwerk-, en zorgorganisaties mee op avontuur tijdens deze spannende zeilreis!

Wat is de Volvo Ocean Race?

De Volvo Ocean Race wordt elke drie jaar gevaren en duurt acht maanden. De beste zeilers van de wereld varen in teams de wereld over. Ze varen over vier oceanen en komen op vijf werelddelen. In totaal wordt zo’n 83.000 kilometer afgelegd. De race is gestart op 22 oktober 2017 in Alicante, Zuid-Spanje.

Kinderen ‘zeilen’ mee

Alle kinderen hebben een doe-poster op de groep. Op deze posters staan de elf legs (etappes) die de zeven boten afleggen. Voor kinderen een geweldige manier om ‘mee te zeilen’. Voordat iedere race start, kunnen de kinderen op de poster hun voorspelling doen. Na iedere race ontvangen alle locaties de uitslag van de race per mail en wordt hen gevraagd een nieuwe voorspelling te doen. De uitslagen van iedere race en meer informatie vindt u ook op deze webpagina!

Aankomst in Den Haag. Wij zijn erbij!

Rond 24 juni 2018 komen de zeilboten aan in Scheveningen. Met circa 500.000 bezoekers en negen dagen feest wordt de binnenkomst van de zeilboten gevierd. teQ en de SWKGroep zijn daarbij en staan op het terrein met een KidsCorner! Uiteraard met gave activiteiten voor de kinderen en met ons waterlab. Komt u ook? Dit wilt u niet missen!

Meer informatie over de Volvo Ocean Race? Ga naar de website van de Volvo Ocean Race.

Download de kleurplaat.

Volg Team Brunel tijdens de Volvo Ocean Race

Via hun website, socialmediakanalen en de app van de Volvo Ocean Race.

De SWKGroep stapt aan boord bij Team Brunel

Gedurende de zwaarste zeilrace van de wereld nemen zij ons 8 maanden mee op avontuur. Benieuwd? Kijk snel!

×
MENU