Touzani’s gouden tips voor een gouden toekomst

Soufiane Touzani had als kind een droom: profvoetballer worden. Hij vond voetballen leuk en dus ging hij aan de slag: oefenen, oefenen, oefenen. Alles opzij voor zijn droom. Toen liep het anders dan verwacht … “Jij mag niet meer voetballen, vertelde de dokter mij.”

Webinar

Inmiddels is Touzani een tv-persoonlijkheid met 1 miljoen volgers op YouTube. Hij heeft een nieuwe droom gevonden. Weet uw kind al wat hij of zij later wil worden? En wat er voor nodig is om dat te bereiken? Touzani geeft alle kinderen en jongeren in een webinar zijn drie gouden tips voor een gouden toekomst. Bekijk de trailer.

Touzani heeft ook een challenge. Gaan jullie de uitdaging aan? Wie in het gezin is de beste?

Op naar de Toekomst

Doen wat je leuk vindt en daar de beste in worden. Kinderen hebben daar nog alle kans toe. Maar hoe kom je daar waar je heen wil? De SWKGroep zet zich in om kinderen daar te brengen. Ongeacht de opvoeding en moeilijkheden die het kind heeft.

Wij weten dat kinderen leren en ontwikkelen door te spelen. Daarom leggen wij vanuit onze pedagogische visie jaarlijks de focus op een thema. Zo doen de kinderen bij onze kinderopvang-, jeugdzorg-, buurtwerk- en onderwijslocaties door verschillende bijzondere belevenissen nieuwe ervaringen op en ontdekken en ontwikkelen zo hun talenten. In 2021 nemen wij de kinderen mee naar De Toekomst

Touzani trapt met zijn webinar het Jaar van de Toekomst af. Met allerlei activiteiten gaan we dit jaar op reis naar de wereld van 2050. Op naar de toekomst met het ideeënboek, leukekinderactiviteiten.nl, een podcast en bijzondere activiteiten! Ga je mee?

Onze organisaties