1 november 2017

Tijd nodig voor de drukke decembermaand?

Speciaal voor u zijn een aantal locaties van de organisaties die onderdeel zijn van de SWKGroep op zaterdag 2 december geopend! Zo kunt u uw voorbereidingen treffen voor de drukke feestmaand. En uw kind(eren) mag/mogen gratis naar onze opvang.

Hoe werkt het?
U kunt uw kind(eren) 2 december brengen vanaf 09.00 uur. Wij zijn geopend tot 14.00 uur. Dan heeft u tijd voor uzelf. Terwijl wij zorgen voor een leuk feestje voor uw kind(eren): lekker eten én leuke activiteiten.
Let op: Er is een beperkt aantal locaties geopend in verschillende steden. Kijk hier voor de deelnemende locaties.

Natuurlijk kunnen de jongere kinderen naar bed. Denkt u eraan om de favoriete knuffel van uw kind(eren) mee te geven?

Geen kosten!
Voor deze speciale dag worden geen extra kosten in rekening gebracht. U kunt uw kind(eren) kosteloos bij ons laten spelen deze dag. Gewoon een cadeautje van ons!
Maar … vol is vol!

Neem gezellig iemand mee
Niet alleen klanten van onze organisaties zijn van harte welkom. Ook vriendjes, vriendinnetjes, neefjes of nichtjes hoeven niets te betalen.

War Child
De feestmaand is een goede gelegenheid om aan elkaar te denken én elkaar te helpen. U kunt ook een bijdrage leveren. Wij werken een jaar lang samen met War Child. Op de locatie staat deze dag een collectebus. Als u wilt, kunt u een bijdrage leveren aan de kinderen die leven in oorlogsgebieden

Aanmelden verplicht
Wilt u gebruikmaken van deze fantastische actie? Meld uw kind(eren) dan snel aan via www.swkgroeppas.nl/koopzaterdag. Hier vindt u ook de deelnemende locaties.

Meer weten?
Vragen kunt u stellen via het inschrijfformulier op www.swkgroeppas.nl.

Veel plezier!

Deel:
×
MENU