SWKGroep levert Carrière Coach voor JINC

Anne Koestering is de nieuwste Carrière Coach van JINC. De projectleider Corporate Marketing en Evenementen van de SWKGroep gaat jongeren uit wijken met een sociaal economische achterstand helpen om een carrière te vinden die bij hen past.

Carrière Coach
JINC helpt kinderen en jongeren die opgroeien in wijken waar de kansen lager liggen. Onder meer door vmbo’ers uit die wijk te koppelen aan een Carrière Coach. Zo’n coach helpt een leerling uit te vinden waar hij of zij goed in is en begeleidt bij het maken van een keus voor een vervolgopleiding. De SWKGroep levert met Anne Koestering nu ook zo’n coach. En dat maakt ons trots. Kinderen helpen in hun ontwikkeling en hun plek in de maatschappij te vinden is waarvoor de SWKGroep staat.

Baas van Morgen
JINC en de SWKGroep dat is al langer een goede combinatie. Als partner stelt de SWKGroep bijvoorbeeld jaarlijks haar zes directeursstoelen ter beschikking aan het project ‘Baas van Morgen’. Kinderen zijn dan een dag de baas van de SWKGroep kinderopvang-, zorg-, buurtwerk en onderwijsorganisaties en bedenken ideeën om de organisatie verder te helpen. Benieuwd naar het partnerschap van JINC en de SWKGroep? Meer informatie vind je hier.

Plezier en succes
De SWKGroep wenst Anne heel veel plezier en succes in haar rol als Carrière Coach.