1 september 2016

SWKGroep KidsCorner tijdens KLM Open

Het meest bekende golftoernooi van Nederland is het KLM Open. Van 8 tot en met 11 september wordt dit topsportevenement gehouden op golfcourse The Dutch in Spijk. Joost Luiten, winnaar van het KLM Open 2013 en Nederlands hoogst genoteerde golfer, is ook van de partij.

De SWKGroep is voor dit evenement uitgenodigd om de KidsCorner te verzorgen. Ouders van alle organisaties onderdeel van de SWKGroep, kunnen donderdag 8 september dit topsportevenement gratis bezoeken. Zo kan iedereen genieten van deze prachtige sport.

SWKGroep KidsCorner
Op het terrein van het KLM Open heeft de SWKGroep een KidsCorner ingericht. Jongleren, verschillende techniekactiviteiten en er zijn zelfs kleurplaten die tot leven komen. Sport, speel, beleef en ontdek. Bij ons in de KidsCorner kunnen alle kinderen die naar het evenement komen, genieten van uitdagende spellen onder begeleiding van gediplomeerde, pedagogisch medewerkers.

Kijk voor meer informatie op www.klmopen.nl.

Heeft u geen e-mail ontvangen voor gratis entreekaarten? En u wilt er wel graag naartoe op 8 september? Stuur dan een e-mail naar evenementen@swkgroep.nl. Vermeld hierin bij welke locatie u kinderopvang afneemt en de naam van uw kind(eren). Wees er snel bij, want op = op.

Deel:
×
MENU