Meer informatie over het coronavirus SWKGroep
20 december 2019

SWKGroep houdt kerstactie voor War Child

Frietje Vrede, Smiley Cheesecake en Libanese Jingleballs: kinderen, jongeren en ouderen eten deze kerst bijzondere gerechten voor het goede doel. De SWKGroep, actief in kinderopvang, zorg, buurtwerk en onderwijs gaat in de kerstvakantie op veel locaties namelijk koken en bakken voor War Child. Topchef Julius Jaspers bedacht de gerechten.

Frietje Vrede, Smiley Cheesecake en Libanese Jingleballs

War Child heeft dit jaar een speciaal kerstmenu met heerlijke gerechtjes samengesteld. Topchef Julius Jaspers is gevraagd om acht bijzondere recepten te maken. Je maakt ze in een handomdraai. Het zijn gerechtjes gebaseerd op landen waar War Child actief is. De kinderen leren zo per gerecht over het land en over het werk dat War Child daar doet.

Wondere Wereld en kerst

De War Child kerstactie sluit perfect aan bij de kerstgedachte en het themajaar van de SWKGroep. Dit jaar staat alles namelijk in het teken van de ‘Wondere Wereld’. En met het subthema Ons thuis ontdekken de kinderen de wereld van anderen. Zo vieren heel veel kinderen in de wereld kerst, maar niet overal op dezelfde manier. Met deze actie staan we hierbij stil.

Deel:
×
MENU