26 oktober 2017

Stichting GroeiBriljant groeit!

Van zes locaties in 2017 naar vijfentwintig in 2018. Stichting GroeiBriljant breidt uit per 1 januari 2018. Alle locaties van collega-organisaties Stichting Peuteropvang IJsselmonde en Stichting Peuteropvang Kralingen-Crooswijk gaan vanaf 1 januari verder onder de naam Stichting GroeiBriljant.

Alle drie de organisaties zijn onderdeel van Stichting SWKGroep. De SWKGroep staat voor de kracht van ontwikkeling in kinderopvang, buurtwerk en zorg. Juist deze kracht heeft de directie doen besluiten de drie organisaties als één organisatie verder te laten gaan. Door het samenvoegen van deze Rotterdamse peuteropvangorganisaties wordt een efficiencyslag gemaakt. In de administratie, communicatie naar ouders en samenwerkingspartners, maar ook in huisstijl, zoals van drie verschillende websites naar één uniforme website. Door de nieuwe structuur kan er nog effectiever en efficiënter worden gewerkt. Een groot voordeel voor ouders, medewerkers en samenwerkingspartners maar vooral de kinderen. Want zo kan de organisatie zich nog meer richten op het allerbelangrijkste; de aandacht en zorg voor kinderen.

Soepele overgang

De medewerkers merken zo weinig mogelijk van de verandering. Omdat alle peuteropvangorganisaties van de SWKGroep werken vanuit één geüniformeerd beleid behouden de medewerkers hun vaste werkwijze. Ook voor de ouders en kinderen verandert er weinig. Zij blijven hun vertrouwde gezicht op de groep behouden. Stabiliteit en continuïteit is voor de kinderen van groot belang. Stichting GroeiBriljant groeit, maar met zo min mogelijk veranderingen voor iedereen.

Deel:
×
MENU