Sportieve samenwerking tussen Van Brienenoordschool en de Feyenoord Foundation

Dit schooljaar belooft extra bijzonder te worden voor de Van Brienenoordschool. Op de eerste schooldag startte gelijk een bijzondere samenwerking: de Feyenoord Foundation verzorgt dagelijks een sportieve activiteit voor de leerlingen. Bovendien gaat de school zich de komende maanden voorbereiden op het invoeren van een nieuw lesprogramma, de zogenoemde Dagprogrammering.

Feyenoord Foundation zorgt voor sportieve lunchpauze

De Van Brienenoordschool, onderdeel van de SWKGroep, heeft vanaf het nieuwe schooljaar in september 2020 een continurooster. Alle leerlingen blijven ook tijdens de lunch op school. Na lunchtijd verzorgt de Feyenoord Foundation sportieve bewegingsactiviteiten voor elke groep. Een mooie eerste ontwikkeling op weg naar het nieuwe lesprogramma.

De Dagprogrammering

Vanaf 1 januari 2021 begint de Van Brienenoordschool met de Dagprogrammering. Met de Dagprogrammering krijgen kinderen naast het reguliere onderwijsaanbod, extra activiteitenuren met als doel de kansen van de leerlingen te vergroten en bij te dragen aan een brede ontwikkeling van ieder kind. De komende maanden wordt dat lesprogramma stap voor stap uitgewerkt door de directie en leerkrachten van de school.