Waterdichte samenwerking met Nederlands dames waterpoloteam

Waterpolo? Jazeker, want waterpolo is topsport. En sport is voor de SWKGroep een logische basis voor de mentale en motorische ontwikkeling van kinderen. Een goede reden voor de SWKGroep om een sponsorcontract af te sluiten met het Nederlands dames waterpoloteam.

Waterpoloclinics op de kinderopvanglocaties

Samenwerken, kracht, uithoudingsvermogen en vooral heel veel plezier! BSO-kinderen van de verschillende kinderopvangorganisaties van de SWKGroep maken tijdens de schoolvakanties kennis met waterpolo tijdens de waterpoloclinics van de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB). De dames en bondscoach van het Nederlands waterpoloteam zorgen voor een spetterende kennismaking met deze topsport.

Bewuste keuze voor waterpolo

Waterpolo is echte sport waarvoor je niet alleen goed moet kunnen zwemmen, maar ook weerbaar moet zijn. In duels met de tegenstanders in het water moet je je mannetje/vrouwtje staan. De SWKGroep wil kinderen stimuleren in hun groei en daarvoor investeren in zowel hun fysieke als mentale kracht. Weerbaar maken hoort daarbij. Je leert je staande te houden ook wanneer je obstakels en hindernissen tegenkomt.

Jaar van Water

Voor alle organisaties onderdeel van de SWKGroep is in juli 2017 het Jaar van Water gestart. Water is plezier en water is nodig, zonder water is er geen leven op aarde. Twaalf maanden lang draait alles om water. De SWKGroep is nauw betrokken bij een aantal side-events waarbij zoveel mogelijk kinderen in aanraking komen met water, sporten en gezond bewegen. De SWKGroep zorgt voor spetterende wateractiviteiten, bijzondere uitdagingen en de gaafste waterevenementen, zoals de wedstrijden van het Nederlands dames Waterpoloteam.

 

Deel:
×
MENU