Team Brunel – Video’s

Hoe maak je het onbereikbare bereikbaar? Door bijna letterlijk de kinderen mee te nemen op avontuur. Hen de mogelijkheid te beiden om te communiceren met de zeilers van Team Brunel. Ze stellen vragen en komen de gekste en grappigste feitjes te weten. Nieuwsgierig geworden? Bekijk de video’s van Team Brunel. Een enerverende, spannende maar vooral bijzondere wereldreis.

De SWKGroep stapt aan boord bij Team Brunel

Gedurende de zwaarste zeilrace van de wereld neemt Team Brunel ons acht maanden mee op avontuur. Benieuwd? Kijk snel!

Bedankt voor jullie inzet!

Eerder daagde Team Brunel onder andere de kinderen van COKD en KOKO Kinderopvang uit om de strijd aan te gaan tegen de plastic soep. De jongens en meisjes zijn druk bezig geweest om het plastic in hun buurt op te ruimen. Via het filmpje wil Team Brunel iedereen bedanken voor hun inzet.

Wij gaan de uitdaging aan tegen de plastic soep!

In onze oceanen en zeeën drijft steeds meer plastic afval. Dit komt onder ander van afval wat wij op straat weggooien. In de video daagt Team Brunel iedereen uit om de strijd aan te gaan tegen de plastic soep! De kinderen van KOKO Kinderopvang zijn in actie gekomen en hebben in de buurt plastic afval opgeruimd. Zo komt dit plastic in ieder geval niet meer in de zee.

Weetjes over de boot

Louis Balcaen vertelt een aantal weetjes over de boot van Team Brunel. Hoe lang kunnen de zeilers bijvoorbeeld slapen? En wist je dat er op de evenaar geen wind is?

Wind in de zeilen!

In Nederland kan het behoorlijk waaien. Zo trok er laatst nog een flinke storm over ons land heen. Jula, Dianthe en Mali van Kern Kinderopvang vroegen zich af of de zeilers van Team Brunel hier ook weleens mee te maken hebben. Louis Balcaen geeft antwoord op hun vraag.

Iedereen kan de baas worden

Volgens Bouwe Bekking, de baas van de zeilboot Team Brunel, kan iedereen de baas worden. Daar willen onze Bazen van Morgen wel meer over weten! Op afstand stellen zij een aantal vragen aan Bouwe en leren zo van hem een aantal kneepjes van het vak.

Welke dieren komt Team Brunel onderweg tegen?

De meiden van de buitenschoolse opvang van Kinderopvang BijDeHand zijn op de kinderboerderij. Die dieren zie je natuurlijk niet op zee. Wat komen de zeilers van Team Brunel eigenlijk tegen onderweg?

Verbinden, versterken en motiveren

De SWKGroep en Team Brunel zijn al enkele weken samen op avontuur. We verbinden, versterken en motiveren elkaar. Samen buiten met de wind in de zeilen. Maar wie is Team Brunel en waarom zijn wij met hen mee op avontuur? Kijk het filmpje en leer hen beter kennen.

Volg Team Brunel tijdens de Volvo Ocean Race

De zeilboot van Team Brunel is van de modernste technieken voorzien. Gelukkig maar, want zo kunnen wij hem altijd volgen. Via hun website, socialmediakanalen en de app van de Volvo Ocean Race.

Deel:
×
MENU