PKC/SWKGroep

De SWKGroep is de trotse hoofdsponsor van Korfbalvereniging PKC/SWKGroep

Sport en bewegen is leuk voor kinderen. Maar ook heel belangrijk voor hun ontwikkeling. De SWKGroep vindt het belangrijk dat kinderen zich optimaal en breed kunnen ontwikkelen. Nieuwe ervaringen opdoen, talenten ontdekken, gezonde voeding, sport én plezier in bewegen vinden wij daarin belangrijk. Waarden die overeenkomen met die van PKC, de grootste korfbalvereniging in Nederland. Daarom heeft de SWKGroep zich in 2014 als hoofdsponsor verbonden aan PKC. Hiermee geven wij invulling aan het belang dat wij hechten aan sport en bewegen.

BSO BijDeKids – een sportief kindercentrum

Wat is er leuker dan een BSO waar veel aandacht is voor sport en bewegen. Met aandacht voor de natuur. En gezonde voeding. Dát is BSO BijDeKids. Gevestigd op het prachtige, groene sport- en speelterrein van PKC/SWKGroep. Er wordt inmiddels dagelijks een gevarieerd activiteitenprogramma aangeboden. Kinderen willen uitgedaagd worden en wij helpen hen daarbij.

Over PKC/SWKGroep

PKC/SWKGroep is een grote, dynamische korfbalvereniging met een belangrijke sociale functie in de regio. Leden voelen zich er snel thuis. Bij PKC/SWKGroep wordt er op elk niveau gekorfbald, dus voor iedereen is er wel een passend team. De selectie heeft veel ambities op sportief gebied. Zo heeft de selectie in januari 2016 de Europa Cup op haar naam geschreven.

Deel:
×
MENU