Jaar van Water

Kinderen leren en ontwikkelen spelenderwijs. Daarom wordt vanuit het pedagogisch palet jaarlijks de focus gelegd op een thema. Juli 2017 startte het spetterende Jaar van Water. Twaalf maanden lang draait alles om water! Via het thema doen de kinderen nieuwe ervaringen op en ontdekken en ontwikkelen zo hun talenten.

Een jaar lang waterplezier
Spetteren tijdens de leukste wateractiviteiten en watersport. Aan de slag en je verwonderen tijdens de uitdagende waterproefjes. Uitvinden wat je allemaal met water kan doen én hoe je zuinig met water omgaat. Zelf ervaren wat er allemaal in, bij en van het water leeft. En de leukste waterweetjes ontdekken. De kinderen en jongeren ervaren het zelf tijdens het nieuwe themajaar … het Jaar van Water. Want de SWKGroep zorgt voor een waterideeënboek, spetterende wateractiviteiten, bijzondere uitdagingen en de gaafste waterevenementen zoals de Grote SWKGroep Waterdagen. Al deze activiteiten zijn verdeeld in vijf thema’s.

5 spetterende thema’s in het Jaar van Water
Waterproef
Watersport
Watersparen
Waterleven
Waterweetjes

Waterinspiratie
Ons Water ideeënboek én de website staan voor je klaar! Boordevol wateractiviteiten, weetjes en uitleg over water. Lees snel verder en geniet van al het water om je heen.

www.leukekinderactiviteiten.nl

Veel waterplezier!
PS: benieuwd naar onze eerdere thema’s Techniek, Natuur, Sport&Bewegen en Kunst&Expressie?
Bekijk dan al onze ideeënboeken.

Deel:
×
MENU