Meer informatie over het coronavirus SWKGroep

Projecten en samenwerking

Projecten en samenwerking
Naast de reguliere activiteiten binnen de kinderopvang, zorg, buurtwerk en onderwijs organiseren wij gezamenlijke projecten. De organisaties die onderdeel zijn van de SWKGroep delen kennis en ervaring en benutten elkaars krachten. Op deze manier kunnen wij bijzondere projecten organiseren voor kinderen, hun ouders en bewoners in de wijk. Hieronder een overzicht van onze projecten.

Waarom organiseren wij projecten?
De SWKGroep wil jong en oud de kans geven zich optimaal te ontwikkelen. Dit doen we door, vanuit onze pedagogische visie, veel verschillende activiteiten en bijzondere belevenissen aan te bieden op uiteenlopende gebieden. Zo ontdekken zij wat hun kracht is en leren zij hoe ze deze kunnen inzetten. Hiermee helpen wij jong en oud om te kunnen functioneren in de wereld van de toekomst. Wij maken graag een verbinding tussen mensen en organisaties. Daarbij is ons doel om het met elkaar nog beter te doen.

Samenwerking met andere organisaties
We kijken niet alleen naar de mogelijkheden en capaciteiten die wij binnenshuis hebben. We kijken ook naar samenwerkingsmogelijkheden en sponsormogelijkheden die passen bij onze visie en onze organisaties. Zoals bij onze themajaren het ‘Jaar van Water’ en ‘Sport en Bewegen’. Want sport en bewegen zijn belangrijk voor kinderen.

Ziet u een samenwerkingskans?
Dan komen wij graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken. ‘Verbinden’ is een van onze kernwaarden. En dat doen wij graag. Samen met u?

Deel:
×
MENU