16 augustus 2016

Olympische Update – 16 augustus

Olympische-SpelenSpelen in RIO de Janeiro
TWEE MAAL GOUD! Wie had dat gedacht? Eerst zwom Sharon van Rouwendaal een geweldige wedstrijd in het open water. Ze finishte als eerste na 10 kilometer. Achter haar vond letterlijk een gevecht om de tweede en derde plek plaats.
Sanne Wevers heeft iedereen verrast door de meeste punten te behalen bij turnen op de balk. De eerste medaille voor individuele toestelfinale bij turnen van Nederlandse dames ooit. En meteen goud. Wat een prestatie!!

Olympic Experience in Den Haag
Vandaag stond de Olympic Experience in het teken van hockey. Er waren meer clinics en er waren bekende hockeyers om IMG-20160813-WA0001handtekeningen uit te delen. Als SWKGroep waren we nauw betrokken bij het WK Hockey in Den Haag. Hier zijn kinderen en personeel bij een wedstrijd gaan kijken. En scholen kwamen langs bij de wedstrijden. Vandaag hebben de kinderen van Kinderopvang BijDeHand hun skills verder uit kunnen breiden op het kunstgras. Ook hebben Stockey en teQ kennis met elkaar gemaakt. Het klikte meteen!

Olympic Experience 2016 logo verticaal

Hoogtepunt bezoek SWKGroep aan Olympic Experience
De kinderen van Kinderopvang BijDeHand (Nesselande) waren gister aanwezig in Den Haag. Na een forse warming-up in het stadion was het tijd voor het echte werk. Turnen, BMX-en, hockeyen, golfen en hardlopen. Het kon vandaag allemaal, en dat in de zon! Kinderen en medewerkers wilden niet naar huis. Als afsluiter hadden ze een demonstratie van inline skaters. Het was een mooie dag.

 

IMG-20160815-WA0002SWKGroep KidsCorner
In de KidsCorner hadden we vandaag mooi bezoek. Mark Huizinga en Vivienne van den Assem waren aanwezig in de KidsCorner. Drie jongens en drie meisjes van Kinderopvang BijDeHand mochten hen van alles vragen. En aan het eind van het interview mochten ze tegen mark judoën. Een mooie en unieke ervaring!

Nieuws
Yuri van Gelder, die  maandag eigenlijk in de finale ringen had moeten staan, zal aanstaande zondag voor een 20.000 koppig publiek op muziekfestival Lowlands zijn ringen oefening  alsnog laten zien. Het is geen Olympische Spelen, maar wel gaaf dat hem een dergelijk podium wordt geboden.

 

 

 

 

 

Deel:
×
MENU