10 juli 2018

Nieuw themajaar Body & Brains van start

Het themajaar ‘water’ is tijdens de finish van de Volvo Ocean Race spetterend afgesloten. Vanaf juli gaan alle kinderen van de SWKGroep een jaar aan de slag met het thema Body & Brains. Alle kinderopvang-, buurtwerk-, en zorgorganisaties die onderdeel zijn van de SWKGroep nemen de kinderen mee in een wereld van optische illusies en breinbrekers. Ook spelen en sporten, relaxen, gezond en lekker eten, vrienden en het menselijk lichaam komen uitgebreid aan bod.

Inspiratie via het Body & Brains ideeënboek

Met het uitbrengen van het Body & Brains ideeënboek wordt het themajaar officieel bekendgemaakt bij ouders en medewerkers van alle organisaties die onderdeel zijn van de SWKGroep. Een boek vol activiteiten, pedagogische kennis en leuke tips. Gedurende het hele jaar worden de kinderen op de locaties meegenomen in de wereld van Body & Brains. Op de website leukekinderactiviteiten.nl zijn leuke en uitdagende kinderactiviteiten te vinden die passen bij dit thema.

Jaarlijks de focus op een ander thema

Wij stimuleren de ontwikkeling van het kind en jongvolwassenen in de leeftijd van min 9 maanden tot 23 jaar. Dit doen wij door kinderen en jongeren verschillende, unieke belevenissen te laten ervaren die zij zich zullen herinneren. Kinderen leren en ontwikkelen spelenderwijs. Daarom wordt vanuit de pedagogische visie jaarlijks de focus gelegd op een thema. Via het thema doen kinderen en jongeren nieuwe ervaringen op en ontdekken en ontwikkelen zo hun talenten.

Deel:
×
MENU