Kinderen winnen meet & greet Vivianne Miedema

Na zes weken volle inzet om aandacht te vragen voor War Child, was het zo ver: de lang verwachte meet & greet met profvoetbalster en trots ambassadeur van War Child Vivianne Miedema. De kinderen van KOKO Kinderopvang hebben er tijdens de Wondere Wereld Peace Challenge voor War Child hard voor gewerkt om deze bijzondere prijs in de wacht te slepen en hebben er erg naar uitgekeken. Met elkaar verzonnen zij de beste vragen. “Een mooi einde van een heel mooie actie!”, zegt locatiemanager Irina trots.

Vol spanning wachten de kinderen op de SWKGroep-locatie. Alles is gereed voor de live verbinding met Vivianne Miedema. Nog wat laatste checks. “Juf, is de internetverbinding wel goed? Kan iedereen het zo goed zien? Ik moet nog even plassen.” De spanning was voelbaar. Dan verschijnt profvoetbalster Vivianne op beeld. “Hallo iedereen”, klinkt het enthousiast.

Alles uit de kast
De kinderen van De Tovertuin hebben vanaf 20 oktober alles uit de kast gehaald om de grote winnaar te worden van de Wondere Wereld Peace Challenge voor War Child. Een actie georganiseerd vanuit de SWKGroep, waar KOKO Kinderopvang onderdeel van is. Er kwamen een heleboel mooie acties voorbij: van een rap tot tekeningen en bijzondere knutselwerken. De kinderen wasten zelfs auto’s. Met succes: War Child kreeg veel aandacht en De Tovertuin won een meet & greet met Vivianne Miedema.

Hoe ben je zo goed geworden?
De kinderen mochten profvoetbalster en trots ambassadeur van War Child Miedema al hun vragen stellen. “Hoe ben je zo goed geworden? Hoe voelt het om een wedstrijd te winnen? Met welke bal voetbal je? Wat is je lievelingseten? Waarom ben je ambassadeur van War Child en wat doe je dan?” Zomaar wat vragen die de enthousiaste kinderen hadden voorbereid. De profvoetbalster gaf overal antwoord op. Zowel de kinderen als Vivianne genoten zichtbaar van dit bijzondere moment. Kortom: de meet & greet was een schot voor open doel. De kinderen hebben de afgelopen weken veel geleerd over andere delen van de wereld en over het werk van War Child. Dus zijn nu zelf ook een klein beetje ambassadeur voor War Child.

Benieuwd hoe dat ging? Je ziet het in de aftermovie: