7 november 2016

Kinderen bekijken het door een techniekbril

Grote ogen vol verwondering. De kinderen van de kinderopvang-, buurtwerk-  en zorgorganisaties die onderdeel zijn van de SWKGroep kijken voor het eerst via een Virtual Reality bril een 360 graden film. Zie wat er om je heen gebeurt. Spannend en leuk. En zeker ook heel nuttig want door de film maken ze spelenderwijs kennis met techniek.

Virtual Reality bril
De kinderen bekijken het eens door een andere bril. Een Virtual Reality bril die zij na afloop van hun techniekontdekkingstocht mee naar huis kregen. De Techniek begint al bij het zelf in elkaar zetten, een technische uitdaging op zich. Daarna kunnen zij de 360 graden film ‘Alles is Techniek!’ kijken door met een smartphone in de VR-bril rond te draaien om te kijken wat er naast, achter, boven en onder hen gebeurt. De kinderen kijken hun ogen uit. Dat is nog eens techniek beleven.

Kinderen hebben de hoofdrol in speciale 360 graden film over techniek
Het is belangrijk voor kinderen om al op jonge leeftijd kennis te maken met techniek. Daarom is er een speciale 360 graden film gemaakt voor kinderen. Zij hebben zelf de hoofdrol in de film samen met mascotte teQ. In de film vertellen de kinderen alles over de vijf thema’s van techniek. En waarom techniek belangrijk én leuk is. De SWKGroep vindt het belangrijk dat alle kinderen kennis kunnen maken met techniek. Daarom is de film voor alle kinderen beschikbaar gemaakt en te bekijken via www.techniekbijdeswkgroep.nl/360-film/. Volgens mascotte teQ is techniek als … kijk zelf maar. Alles is techniek.

Deel:
×
MENU