12 september 2016

Joost Luiten wint het KLM Open

De SWKGroep feliciteert Joost Luiten met het voor de tweede keer winnen van het KLM Open.

joost-luitenKLM Open
Het KLM Open werd dit jaar voor het eerst gespeeld op The Dutch in Spijk. Het internationale topsportevenement werd door meer dan 45.000 toeschouwers bezocht. Met een fantastische afsluiter zondag 11 september door de overwinning van Luiten. Hij maakte op deze finaledag maar liefst op tien van de achttien holes een birdie.

SWKGroep KidsCorner
De SWKGroep stond met een KidsCorner op het terrein van het KLM Open. Sporten, spelen, beleven en ontdekken. In de KidsCorner konden de kinderen genieten van uitdagende spellen onder begeleiding van gediplomeerde, pedagogisch medewerkers. Naast de KidsCorner was het RAAK! Funpark waar ook veel te beleven was. Sumoworstelen in een grote opblaasbare bal, racen in een buggy, knotsgolfen en golfen met een snelheidsmeter!

BijDeKids Door de samenwerking met het KLM Open waren alle kinderen van BijDeKids, onderdeel van de SWKGroep, uitgenodigd en konden zij genieten van een prachtige, sportieve openingsdag van het topsportevenement, afgelopen donderdag 8 september. Ook medewerkers en klanten van de SWKGroep bezochten dit topsportevenement op de openingsdag.

Fotografie: Tim Buitenhuis

 

Deel:
×
MENU