Jaar van de Toekomst

Ga je mee naar De Toekomst?

Na het thema Wondere Wereld gaan we het Jaar van de Toekomst in. Via de subthema’s Tijd, Groei en Trend nemen we de kinderen en jongeren mee op reis. In 2021 gaan we in de toekomst kijken! We leren van het verleden, kijken naar het heden en gaan dromen over de toekomst. Hoe ziet jouw leven eruit in 2050? Droom je mee? Tijd maakt de toekomst!

Met de tijd groei en ontwikkel je. Jij verandert daardoor. Je kan ook je talent laten groeien en de natuur om je heen groeit met je mee. Door de tijd heen vernieuwen we. Nieuwe trends worden gezet. Het kan altijd sneller, mooier, innovatiever maar ook efficiënter en duurzamer. Alle kinderopvang-, zorg-, buurtwerk-, en onderwijsorganisaties van de SWKGroep gaan samen met de kinderen en jongeren op weg naar de Wereld van 2050.

Droom en doe mee!

Iedereen mag mee dromen over de toekomst! Er is een Toekomst Ideeënboek ontwikkeld. Het staat boordevol activiteiten, pedagogische kennis en leuke tips voor jou. Op onze website leukekinderactiviteiten.nl  zijn nog meer leuke en uitdagende kinderactiviteiten te vinden die passen bij De Toekomst. Het biedt veel inspiratie aan ouders en kinderen. Leerzaam en leuk. En een ondersteuning in deze tijd waarin we met elkaar extra veel thuis zijn.


Waarom?

Wij stimuleren de ontwikkeling van kinderen en jongeren naar zelfstandigheid. Met als doel; zelfbewuste en veerkrachtige mensen. Kinderen leren en ontwikkelen spelenderwijs. Daarom wordt vanuit onze pedagogische visie jaarlijks de focus gelegd op een thema. Zo doen de kinderen en jongeren door verschillende bijzondere belevenissen nieuwe ervaringen op en ontdekken en ontwikkelen zo hun talenten. Om straks klaar te zijn voor een mooie toekomst. Daarom neemt de SWKGroep iedereen mee op reis in het Jaar van de Toekomst. Ga je mee?