31 januari 2018

IJsselkids-kinderen skypen live met War-Child kinderen in Jordanië

Op dinsdag 6 februari gaat een groepje kinderen van IJsselkids, een kinderopvangorganisatie die onderdeel is van de SWKGroep, live skypen met War Child-kinderen uit Jordanië onder begeleiding van Team War Child Youtuber Niels Oosthoek. Zo’n 50 kinderen kijken in de zaal ernaast mee. Dit wordt een bijzondere ervaring voor hen allen. Om de beurt stellen de kinderen in Nederland en Jordanië een vraag over bijvoorbeeld hun leven en hun dromen. De kinderen uit beide landen zullen deze vraag beantwoorden. Aan het eind van de skypesessie gaan de kinderen nog een kort liedje voor elkaar zingen of een dansje opvoeren. Ook hebben de kinderen van IJsselkids nog een kleine verrassing voor de kinderen in Jordanië.

Bijzondere samenwerking met War Child

De SWKGroep, waar Kinderopvang IJsselkids onderdeel van is, werkt een jaar lang samen met War Child. Het doel? Kinderen vanaf 8 jaar in hun ontwikkeling meegeven dat de wereld groter is dan het veilige Nederland. En ze een beeld geven bij de problemen van leeftijdsgenoten elders in de wereld.

Live getuige zijn van deze bijzondere ontmoeting?

We gaan deze bijzondere ontmoeting live streamen op de Facebook-pagina van IJsselkids. De exacte tijd wordt nog bekend gemaakt maar zorg dat u het niet mist op dinsdag 6 februari!

Deel:
×
MENU