5 oktober 2016

Grote SWKGroep Techniekdag

swg_afbeelding-gstd_02

In de herfstvakantie wordt de Grote SWKGroep Techniekdag georganiseerd op de locaties van alle kinderopvang- buurtwerk en zorgorganisaties die onderdeel zijn van de SWKGroep. Kinderen van alle leeftijden gaan op een ware ontdekkingstocht die geheel in het teken staat van techniek.

Ontdekken, uitvinden, toepassen, bouwen en creëren. De wereld kan niet zonder techniek. Uit onderzoek blijkt dat bij kinderen al jong wordt bepaald of zij interesse hebben in techniek of niet. Daarom is het belangrijk dat kinderen al op jonge leeftijd in contact komen met techniek. Het is het Jaar van Techniek binnen de SWKGroep. De SWKGroep wil kinderen kennis laten maken met allerlei vormen van techniek en organiseert daarom in de herfstvakantie de Grote SWKGroep Techniekdag. Deze dag wordt bij alle organisaties die onderdeel zijn van de SWKGroep georganiseerd. De kinderen kunnen zich verheugen op een bijzondere dag met uitdagende techniek-workshops en techniek-activiteiten. Het doel? De kinderen een unieke ervaring op het gebied van techniek meegeven.

Thuis aan de slag met techniek? Check www.techniekbijdeswkgroep.nl. Boordevol inspiratie en techniekactiviteiten voor kinderen.
Meer weten over onze kinderopvang? Bel: 010-2862777.

 

Deel:
×
MENU