14 september 2017

Golftoernooi start samenwerking War Child en SWKGroep

Woensdag 13 september vond voor de zevende keer het SWKGroep Goede Doelen Golftoernooi plaats. Een jaarlijks terugkerend evenement om geld in te zamelen voor het goede doel. Met dit toernooi is het startsein gegeven voor een samenwerking tussen Stichting SWKGroep en War Child.

Ook kinderen doen mee
Tijdens het Goede Doelen Toernooi worden relaties van de SWKgroep uitgenodigd om deel te nemen aan een golfwedstrijd of golfclinic. Nieuw dit jaar was de speciale golfclinic voor BSO-kinderen van Kinderopvang BijDeKids en Triodus Kinderopvang, beide onderdeel van de SWKGroep. Op deze wijze combineert de SWKGroep haar passie voor kinderopvang met haar passie voor sport en bewegen. Het twaalfjarige golftalent Rosanne Boere was bij de clinic aanwezig om de kinderen tips te geven en om hen te vertellen hoe zij zo ver gekomen is.

Cheque voor War Child
De golfers streden om de winst op golfbaan van Golfclub Kleiburg in Brielle. Beginnende golfers lieten zich inspireren in een golfclinic. Allemaal met hetzelfde doel: geld ophalen voor War Child. Aan het eind van de dag overhandigde Ad Doorneveld, voorzitter van de Raad van Bestuur van de SWKGroep, een cheque van € 12.500,- aan Veronique Hoogendoorn van War Child. Hoogendoorn en Doorneveld tekenden daarna de partnership overeenkomst.

Deel:
×
MENU