12 maart 2018

Finish van de Volvo Ocean Race in Den Haag. Wij zijn erbij!

Aankomst Volvo Ocean Race Den Haag

De Volvo Ocean Race is een spectaculaire zeilrace waar de SWKGroep nauw bij betrokken is. Hoe? Wij zijn aan boord gestapt bij Team Brunel. Letterlijk! Want onze mascotte teQ is aan boord gegaan om samen met de zeilers de hele wereld rond te reizen.

Een mooi avontuur voor teQ, maar ook voor de kinderen van de SWKGroep. Want ook zij ‘zeilen’ mee. Alle kinderen hebben een doe-poster op de locaties met daarop alle zeiletappes. Per race doen de kinderen een voorspelling wie er wint. Spannend! En na maanden zeilen, komt dan eindelijk het eind in zicht … wij zijn erbij. Jullie ook?

Kom naar onze KidsCorner in Den Haag

Rond 24 juni 2018 komen de zeilboten aan in Scheveningen. Van 24 juni tot en met 1 juli is de SWKGroep daar aanwezig met de SWKGroep KidsCorner. Met gave activiteiten voor de kinderen en ons waterlab. Ook organiseren wij tijdens deze dagen bijzondere evenementen voor onze klanten en publiek. Zoals een SWKGroep familiedag en een familieontbijt voor 100 ouders en kinderen die wel een opkikker kunnen gebruiken. Houd onze website in de gaten voor meer informatie over het programma.

Samenwerking met organisatie Volvo Ocean Race Finish Den Haag

De SWKGroep werkt intensief samen met TIG Sports de organisator van de Volvo Ocean Race Finish in Den Haag. TIG Sports is gespecialiseerd in het creëren, vernieuwen en organiseren van grootschalige (internationale) sportevenementen. Net als tijdens het WK Hockey, EK Beachvolleybal en de Olympic Experience werken wij samen om er een succesvol sportief evenement van te maken.

Meer weten over onze samenwerking met de Volvo Ocean Race?

Deel:
×
MENU