Evenementen

De SWKGroep verbindt kinderopvang, sport en educatie door partnerschap tijdens (sport)evenementen. Tijdens de Hockey World League (2013), de Hockey World Cup (2014) en het WK Beachvolleybal (2015) was de SWKGroep aanwezig met haar Kidscorner. Hier konden alle kinderen terecht om te spelen en plezier te hebben. Door ons cursuscentrum CurZus&Zo werden speciale workshops georganiseerd voor (school)kinderen. Een uitdagende kinderspeurtocht combineerde educatie met veel plezier. Kinderen en ouders zijn uitgenodigd om wedstrijden mee te beleven en voor samenwerkingspartners en belanghebbenden werden netwerkavonden georganiseerd.

In 2016 waren wij tijdens de Olympische Spelen van Rio aanwezig op het sportstrand van Scheveningen bij de ‘Olympic Experience Den Haag’.

Ook op de Negenmaandenbeurs (2015, 2016) was de SWKGroep aanwezig met de Kidscorner. Ons Pedagogisch Expertise Centrum geeft op deze beurs een speciale ‘Mamamasterclass’ voor alle ouders.

Met de organisatie van het SWKGroep Goede Doelen Golftoernooi koppelen wij netwerken via een golftoernooi aan het goede doel.

Ieder kind mag meedoen aan onze Show Wat je Kan! Talentenjacht. Omdat wij vinden dat ieder kind zijn talent moet kunnen ontdekken, ontwikkelen én mag laten zien. Ook de kinderen die geen gebruikmaken van onze kinderopvang. In 2015 was de grote finale in het mooie nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

Tijdens de SWKGroep Loop worden onze medewerkers uitgedaagd voor een sportieve wandeling of een aantal hardloopkilometers. Zo verbinden we werk aan een gezonde levensstijl.

Ook tijdens jaarlijkse evenementen als ‘NLdoet’, de grootste vrijwilligersactie van Nederland en de ‘Week van de Opvoeding’ zijn de organisaties van de SWKGroep actief in het leggen van verbindingen die leiden tot mooie acties, activiteiten en evenementen.

×
MENU