6 maart 2017

Buurtwerk biedt project Gezond Plus

Buurtwerk biedt een project waar sport, leefstijl en coaching hand-in-hand gaan. Onder begeleiding van een specialist wordt bekeken welk sportprogramma aansluit bij de wensen en grenzen van de deelnemer. Het project heeft drie programma’s, met elk een duur van vijf maanden.

Bewegen
In het eerste gesprek worden mogelijkheden en/of eventuele lichamelijke beperkingen besproken. U bepaalt samen welk programma het best past. Onder begeleiding van een ervaren trainer of fysiotherapeut wordt tweemaal per week gesport. Dankzij de voorzichtige opbouw kan iedereen mee doen.

Leefstijl
Tijdens het programma is er ook begeleiding door een leefstijlcoach. Hij of zij coacht in individuele gesprekken hoe je in beweging blijft en gezonder kunt leven. Ook na het programma.

Mentaal Fit
Kunt u niet sporten? Dan is het programma Mentaal Fit wellicht iets voor u. In de groepstraining ‘Voel je Goed’ leert u (beter) te ontspannen. Door allereerst tijd vrij te maken, positief en optimistisch te denken. De praktijk leert dat bijvoorbeeld het piekeren afneemt en de nachtrust verbetert. Waardoor u ook ontspannen en bewust in het leven staat. Het programma ‘Mentaal Fit’ kan gecombineerd worden met het beweegprogramma.

Voor wie
Woont u in Prins Alexander en heeft u een gemeentelijke uitkering? Dan kunt u deelnemen aan Gezond Plus. 

Aanmelden
Meedoen is gratis. Het kost wel uw inzet en motivatie. Bel voor informatie met Imca Hurkens. Tel: 06 – 10 76 99 89 of e-mail: imca.hurkens@buurtwerk.nl.

Buurtwerk/DOCK werken in Gezond Plus samen met

×
MENU